Husk å bestille ny Kjelsås hettegenser - bestillingsfristen er førstkommende søndag

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 10. Okt 2024

Nå kan dere bestille disse fine og behagelige Kjelsås hettegenserene, som vi har laget i samarbeid med Bull, Ski & Kajakk.  Det er dame og herrestørrelser fra small til XXL og koster kr. 375,- De bestilles via følgende lenke:

 BESTILLING AV HETTEGENSER

Bestillingsfrist er søndag 20. oktober med leveringstid på ca 14 dager. 




Velkommen til familiesamling på Fageråsen i Trysil 29.nov - 1. des

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 3. Okt 2024

Kjelsås langrenn arrangerer sin årlige skisamling på Fageråsen i Trysil for alle aktive løpere med foreldre fra og med årskull 2016.

Vi er veldig glade for å kunne holde på tradisjonen og har derfor reservert leiligheter på Radisson Blu Mountain Resort. Opplegget blir ganske likt tidligere år. Alle måltider blir servert på hotellet, der vi også har fellesrom til disposisjon. 

For invitasjon se her: INVITASJON TRYSILSAMLING 2024

Klikk her for påmelding: PÅMELDING TRYSILSAMLING 2024



HUSK BRUKTMARKED PÅ LANGSETLØKKA LØRDAG 12. OKTOBER

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 1. Okt 2024


Det finnes mye bra skiutstyr og klubbtøy som noen har vokst fra, men som kan komme andre skiløpere til gode. Ski, støvler, staver og klubbtøy som er brukt noen sesonger, kan være like bra som nytt og det kan være mye penger å spare. Vi oppfordrer derfor alle til å ta en gjennomgang av fjorårets utstyr og ta det med til bruktmarkedet som vi arrangerer på Langsetløkka lørdag 12. oktober i forbindelse med nærsamlingen. Dere står selv for kjøp og salg og vi starter opp kl. 09.30 og holder på så lenge det er behov. Vi vil ha folk som kan gi råd og veiledning tilstede. For spørsmål, ta kontakt tove@kjelsaas.no.

I forbindelse med mulighet for prøving av klubbtøy samme dag, vil det også bli salg/bestilling av klubbens nye hettegensere.

Velkommen!