Oprea solgt til Tromsø

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 15. Sep 2024


Filip Andrei Oprea (18 år) er klar for Eliteserien. Den talentfulle venstrebacken er solgt til Tromsø med overgang gjeldende fra 1. januar 2025. 

En ny spiller tar dermed turen fra Oslos Tak til Eliteserien. Det var ikke uventet mange klubber som hadde Oprea på blokka etter prestasjonene hans her på Oslos Tak, men Tromsø trakk det lengste strået om stortalentet.

- Ingen tvil om at gutten er real deal, så detta er en svær, men fortjent overgang for Oprea, sier Eivind Kampen.

Tromsø var på mange måter der spillereksporten startet for vår del når de kjøpte Simen Stamsø Møller før 2011-sesongen. Senere har også Yaw Paintsil blitt solgt fra Kjelsås til Tromsø, og herlige Yaw vil bli lagkamerat med Filip. Oprea har valgt en fin klubb som neste stopp, vi takker Tromsø for en god prosess i forbindelse med også denne overgangen.

Grunnlaget lagt i Gjelleråsen

Oprea kom til Kjelsås fra Gjelleråsen før årets sesong. Her på Oslos Tak har han utviklet seg i et rivende tempo, og gjorde venstrebacken til sin etter kort tid og ikke sett seg tilbake. 

- Vi er mektig imponert over jobben Oprea har lagt ned, og utviklinga gjennom vinter og vår har vært enormt gøy å få følge, sier Kampen.

Uansett så må vi igjen berømme Gjelleråsen som har vært en viktig arena i mange år for Oprea. Det var der grunnlaget ble lagt.

- Gjelleråsen har gjort en fantastisk jobb med Filip, hvor han i veldig ung alder putta 50 voksenkamper i beltet sitt. Det grunnlaget gjorde at vi kunne ta imot en veldig fin og ydmyk gutt, som ikke bar på så mange naive fantasier om hvordan prestasjoner blir til, fortsetter Kampen. 

Stolt dag med nok et spillersalg

For oss kan vi notere nok en overgang til lag høyere opp. Det er vi stolt av, men naturligvis er det spilleren selv og også gruppa rundt han som skal ha æren for at det blir eliteserie på unggutten fra 2025. 

- Det aller meste av æren, tilhører, som alltid, gutten sjøl, men jeg synes spillergruppa vår skal være veldig stolte av hvordan de har både pushet, og hjulpet Filip på veien hans, avslutter Kampen.

Overgangen trer uansett ikke i kraft før fra 1. januar, så vi har gleden av å ha den fine unggutten her på Oslos Tak noen måneder til.



Medlemstilbud på Torshov Sport!

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 11. Sep 2024

Torshov Sport gir medlemmer av Kjelsås IL et ekstra godt tilbud frem til 19.09.



  • Når du som medlem handler i en Torshov Sport butikk holder det å vise flyeren i kassa. 
  • Gjelder kun i butikk.
  • Gyldig t.o.m. 19.09.


50 nye klubbdommere utdannet hos Kjelsås IL

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 5. Sep 2024


 Den 4. september markerte Kjelsås Fotball en viktig milepæl med utdannelsen av 50 nye klubbdommere. Med godt samarbeid med NFF Oslo og stort engasjement fra G2011- og J2010-kullene, ble det gjennomført et vellykket klubbdommerkurs. Disse 50 ungdommene er nå klare til å ta på seg ansvaret med å lede over 100 kamper som arrangeres hvert år på Kjelsås.



Siden 2022 har Kjelsås IL utdannet over 100 klubbdommere, noe som har blitt en fast årlig satsning i klubben. Dommerkurs arrangeres to ganger i året for alle interesserte, og klubben ser allerede frem til å fortsette utviklingen av dyktige, unge dommere i årene som kommer.


Er du dommer, eller ønsker å prøve deg som dommer i Kjelsås Fotball? Ta kontakt med Yassin Merabet på e-post: Yassin1605@outlook.com for en uformell prat, hvis du tror det kan være noe for deg. 


Informasjonsskriv dommere 2023



Møller Bil Etterstad forlenger samarbeider med Kjelsås fotball ut 2025

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 4. Sep 2024

Sammen med Møller Bil Etterstad sikter Kjelsås fotball mot 2025 med en målsetning om at rekordmange barn og unge får et kvalitetstilbud på Oslos tak. 

«Vi er kjempefornøyde med å kunne forlenge avtalen med Møller Bil Etterstad. Møller Bil Etterstad er en meget engasjert samarbeidspartner som bruker tid og ressurser i alle ledd i Kjelsås Fotball. De er en viktig pådriver for klubbutvikling og ønsker å skape gode opplevelser for våre medlemmer sier Martin Dahle Ovesen, Administrativ leder i Kjelsås fotball»

 

Markedssjef Martin Hansen i Møller Bil Etterstad sier følgende om forlengelsen:

Etter 2 innholdsrike år på Oslos tak, var det en enkel avgjørelse for oss å forlenge denne avtalen. Vi ønsker å være en synlig samarbeidspartner i vårt nærmiljø og bidra til den flotte jobben som gjøres for barn og unge på Kjelsås. Ekstra gledelig er det å se at så mange fra Oslos tak kommer til oss når de vurderer ny bil. 

 

Vi gleder oss til samarbeidet videre og takker for tilliten!