Kjelsåsspillere tatt ut til Regional-samling

Postet av Kjelsås IL - Håndball den 16. Sep 2024

Det gror godt i Kjelsås. Vi har mange spillere som er tatt ut på regionalt landslag. Gratulerer med velfortjent uttak!


Juniorgruppen:

Karoline Slørdahl Conradi

Mira Torp

Aurora Haltbrekken Burkeland

 

Fra J2008:

Marie Lutro Allison

Mille Weng Furuseth

Selma Kongstein

Alma Schjenken Ullereng

Sephora Eknes

Sofija Rosic


Fra G2008:

Amund Flo


Fra J2009:

Thea Isabelle Renner Fredriksen 



Kjelsås jenter 16 klare for Bringserien.

Postet av Kjelsås IL - Håndball den 16. Sep 2024

Kjelsås J2008 kvalifisert til Bringserien etter overbevisende seiere på hjemmebane. 


Full kontroll på hjemmebane

Etter 38-17 seier over Stjørdal og hele 35-7 over Teie er Kjelsås J16 klare for Bringserien 2024/25.


Kjelsås jenter 18 fikk med seg to viktige i poeng i første kvalik runde.

Seier mot HK72 Sande 23-20. Kjelsås jentene var veldig nære full pott, men tapte med 1 mål mot Fyllingen. 23-23


Kjelsås gutter 16 kom på 3.plass i sin kvalifiseringsgruppe etter en seier og to tap i sin kvalik. 
De må derfor spille ekstra-kvalik for å komme seg til Bringserien.


Kjelsås gutter 18 fikk en tøff start i sin kvalik til Lerøyserien.

Tap mot Nordstrand 38-23 og tap mot Spjelkavik 21-32. Neste runde i kvaliken spilles 12. og 13.oktober i Ålesund. 





– Vi er gode nok til å slå alle lag

Postet av Kjelsås IL - Håndball den 6. Sep 2024

Første kamp i seriespillet er rett rundt hjørnet. Hovedtrener Jul Didrik Hvidsten Hansen mener herrelaget kan utfordre opprykk i år også.


I morgen, lørdag 7. september, stiller herrelaget til sesongens første kamp på bortebane på Fjellhamar Arena. Hvidsten Hansen forteller at herrelaget har hatt godt utbytte av treningene så langt, til tross for at de kom noe sent i gang med sesongen.

  Vi har en del studenter som oppholder seg på hjemplassene sine frem til skolestart.
 
 Herrelaget har derfor vært avhengig av å bruke treningsukene de har hatt ekstra godt.

– Gutta har vært ekstremt flinke. Vi har hatt bra trøkk og godt utbytte av alle treningene så langt. Spillergruppa ser ekstremt klar ut, og de gleder seg til å ta fatt på seriespillet.


Utfordrer opprykk

Hvidsten Hansen var trener for juniorguttene i fjor, men har som kjent tatt over rollen som hovedtrener for herrelaget i år. Hovedtreneren er optimistisk med tanke på ny sesong.

Ting ser lyst ut. Jeg vil si at vi må forvente av oss selv og hverandre at vi burde være blant de fire-fem beste lagene i serien.
 
 Men Hvidsten Hansen har også en målsetning som han selv mener muligens kan være noe hårete. 

   Vi kan utfordre opprykk i år også. Vi er gode nok til å slå alle lag, men ikke bedre enn at vi også kan tape mot alle lag om vi ikke er 100 %. Det skal bli spennende å komme i gang med sesongen. Vi er gleder oss og er klare for det som kommer.


Fullt fokus i samme avdeling

Herrelaget, som spiller i 2. divisjon, er i samme avdeling som i fjor.
 
Hva de andre lagene har gjort angående forsterkninger eller mistede spillere, har vi ikke brukt noe energi på. Vi har fullt fokus på det vi holder på med, og har klokketro på at vi kan utfordre alle lag i ligaen.
 
 Likevel trekker Hvidsten Hansen frem en landsdel som kan by på ekstra motstand.

Vi vet erfaringsmessig at lagene fra Sørlandet alltid stiller med gode lag.

 

Forsterket bredde med nye spillere

Hvidsten Hansen forteller at herrelaget har nye spillere i stallen denne sesongen.

Denne sesongen skal bli av det spennende slaget. Vi har fått inn noen nye spillere som funger meget bra i gruppen og som forsterker bredden hos oss. Vi har nå to cupkamper bak oss. De har gått over all forventning. Spillergruppen står bra sammen, og vi har flere konstellasjoner vi kan bruke i år enn tidligere.
 
 Det kan likevel hende at herrelaget får inn enda flere spillere.
 
Vi har litt få bakspillere per dags dato, avslutter Hvidsten Hansen.


Håper på fulle tribuner

Administrativ leder i Kjelsås håndball, Jonathan Berens, håper å se mange blåkledde på tribunen på herrelagets kamper denne sesongen.

– Vi håper på god stemning og gode kamper.

 

 Om man ikke har anleding til å stille på herrelagets første sesongkamp i morgen, lørdag 7. september, kl. 16:00 på Fjellhamar Arena, håper Berens mange tar turen til kampene i Kjelsåshallen.

 

  Frem til jul spiller herrelaget fem kamper på hjemmebane. Første hjemmekamp er søndag 6. oktober kl. 14:00. Det er bare å legge det inn i kalenderen først som sist. 

 

 Full oversikt over herrelagets kamper denne sesongen:

Lag, Kjelsås - MSr 1 | handball.no

 

Artikkel fra Kjelsås & AC




Tommy Furuli fornøyd med seriestarten: – "Vi har forbedringspotensial"

Postet av Kjelsås IL - Håndball den 6. Sep 2024


Kjelsås-trener Tommy Furuli kan se tilbake på en god start på sesongen etter at laget vant 35-30 i sin første seriekamp mot Selbu. Med to poeng og en solid målfangst er det mye å bygge videre på, men Furuli er klar på at det fortsatt er rom for forbedring.

– "Vi anser pTommy Furulirestasjonen i kampen som bestått, og kan ikke klage på to poeng og 35 scoringer. Samtidig ser vi at vi har et forbedringspotensial i flere faser av spillet, med hovedfokus på hvordan vi løser det etablerte forsvarsspillet og bedre utnyttelse av situasjonspillet i etablert angrep," sier Furuli.

Selv med et godt angrep i serieåpningen, er det tydelig at trenerteamet ikke hviler på laurbærene. Furuli understreker at laget har jobbet hardt på trening i uka som har gått, med mål om å rette opp svakhetene som ble synlige mot Selbu.



Fremover mot Byåsen – tøff motstand venter

Til helgen står Byåsen på motsatt banehalvdel, og Furuli forventer en tøff kamp mot et sterkt lag. Likevel er det en positiv og optimistisk tone hos Kjelsås-treneren før oppgjøret.

– "Vi forventer en vanskelig kamp mot et godt Byåsen. Samtidig ser vi muligheter og gleder oss til å vise hva vi kan," sier han med et smil, og legger til: "Mer vil jeg ikke si."

Det er ingen tvil om at Furuli og hans spillere ser frem til å måle krefter med Byåsen, et lag kjent for å være fysisk sterke og godt organisert. Men med den gode prestasjonen i serieåpningen friskt i minne, er det god grunn til optimisme i Kjelsås-leiren.


Skadesituasjonen gir debutmuligheter

Som det ofte er i begynnelsen av en ny sesong, er skader og forfall en faktor som spiller inn i laguttaket. Kjelsås stiller til kamp uten fire spillere, men Furuli ser det som en mulighet for å gi andre spillere sjansen til å vise seg frem.

– "Vi har to spillere ute med skade som ikke vil rekke kampen. Samtidig har vi mottatt to forfall. Vi stiller likevel et sterkt lag, og får muligheter til å gi sjanser til spillere som banker på døren," forklarer han.

Blant spillerne som vil få muligheten, er Lina Safdari, som står foran sin debut i 2. divisjon. Furuli ser frem til å se henne i aksjon, og understreker viktigheten av å ha en bred tropp når sesongen nå virkelig begynner å rulle.


Klar for kamp – håper på stor støtte fra tribunen

Furuli er tydelig på at støtte fra publikum kan bli avgjørende i helgens kamp, og han håper på mange tilskuere i hallen når Byåsen kommer på besøk.

– "Vi ser med forventning frem til å ta imot Byåsen, og håper å se mange mennesker med blått hjerte i hallen på lørdag som kan støtte oss i kampen om to poeng," avslutter Furuli.

Kampen mot Byåsen blir en spennende test for Kjelsås, som håper å bygge videre på den sterke seriestarten og fortsette å samle poeng tidlig i sesongen.


Artikkel fra Kjelsås håndball.