Kjelsås basket sin 3 x 3-turnering

Postet av Kjelsås IL - Basketball den 14. Sep 2024

Kjelsås basket sin 3 x 3-turnering ble en stor suksess i strålende solskinn. Her kom det mange gjester fra andre bydeler, og mange av dem kom etter fjorårets suksess. I år stilte 67 lag i alderen 11-17 år i konkurransen, og i løpet av dagen ble det spilt hele 163 kamper! 

  • Det var veldig gøy å spille her på Kjelsås, vi har møtt masse nye mennesker. Det var ekstra gøy å spille mot guttene! sier Nawal Abdirahman (15).

Jentene fra Ammerud fortalte at de hadde en kjempemorsom dag med spill både mot gutter og jenter, og var fornøyde med egen innsats. Lagvenninne Yasmin Rashid (16) var helt enig. - Her fikk vi utfordret oss selv, og så var det så deilig vær! Det er gøy å treffe så mange folk som spiller, basket er jo ganske lite ellers, sier 16-åringen. Zara Iqbal var med på 3X3 for første gang, også hun spiller på Ammerud J17. 

  • Hva lærer du av basket da? 
  • Det er en fin sjanse for barn til å lære å samarbeide, og lære å oppføre seg på banen. I tillegg lærer man disiplin, at man må trene for å bli bedre, sier Zara (16) 

Thirishiha Francis(15) forteller at hun har spilt basket i 1,5 år på Ammerud og har planer om å fortsette med det. – Og vi kommer tilbake på 3x3 neste år! sier hun. På banen møtte de Gutter 16 fra Kjelsås som også var fornøyde – særlig etter å ha vunnet sin klasse. 


Bak fv står Kjelsås-guttene Henrik Lohne Holm (15), Artin Ehsanjou (15) Aksel Krogenæs (15) og Ammerud-spiller Yasmin Rashid (16).Foran f v : Thirishiha Francis (15), Zara Iqbal (16)og Nawal Abdirahman (15), alle fra Ammerud J17. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.